* * * * Sizleri ayrıca kutluyorum * * * * Hakem tarafsız olursa.. * * * * Ah Ertan ah! * * * * Murat hatasız oynadı * * * * Demirsporseverler yalnız bırakmadı * * * * Akgül'den Kılıç'a başarı dileği * * * * Kılıç: Sözleşmeyi feshettik * * * * Kılıç neden gitti? * * * * Fahri Tatan alkışlandı * * * * Görkem göz doldurdu  
 
ve Demirspor'un yaşaması...

Hatalardan arınmak ve Demirspor'un yaşaması...

Adana Demirspor'u yönetiminizle birlikte sahiplendiğinizde üzülenler oldu Sayın Başkan Mustafa Tuncel! Beklentileri; Demirspor'un kapanması yönünde olup bu yönde saniyeleri, dakikaları ve günleri sayanlar; kulübün yeniden ayağa kalkması ile birlikte kafayı bulup "off-offff " çekerken kalplerine neredeyse inme inecekti. Zira, onlar Adana Demirspor'un kapanmasını bekleyen kötü zihniyetlerdi. Onların kim olduğunu da Adana'da futbolla uğraşan herkes biliyor.

Köşe yazarımız olan aynı zaman TÜFAD Adana Şube Başkanı Ali Hoşfikirer, kongrenin ardından yaklaşık 20 gün önceki günkü köşe yazısında, "Adana Demirspor'u kendi ellerimle kapatacağım diyen çok bilmiş beğefendiyi şimdi merak ediyorum" şeklinde bilgisini spor kamuoyuyla paylaşmıştı. Sorduğumuzda isim vermedi ama, "Demirspor camiasından değil ama hepinizin, hepimizin bildiği zat" diye de sorumuza yanıt vermişti.

Adana Demirspor işte böyle bir süreçten geçiyor sayın Başkan. En kötü durumda bile kıskanıldığını biliyoruz ve biliyorsunuz. En azından bildiğinizi sanıyoruz. Bu kıskançlığın Adana Demirspor'a zarar verme sürecine girdiğini her dönem gözlemleyebiliyoruz. İnşallah bu kez sizde görürsünüz. İşte bu dönem Demirspor'a sahip çıktınız sayın Başkan. Yüzbinlerce Adana Demirspor'u yine umutlandırdınız; heyecanlandırdınız; kulübün yaşamasını sağlayarak sevince boğdunuz. Sonuç itibariyle yeni bir sayfa açarak onca çalışanıyla bir emek startını verdiniz.

Her defasında "futbol sadece futbol değil" ifadisini dile getiriyorsunuz. Futbolcuların suçluluğundan söz ediyorsunuz. Peki bu olumsuzluklar yaşanırken siz neredeydiniz sayın Başkan? Amacımız geçmişe dönüp sayfaları yeniden açmak değil. Israrla belirtmek istediğimiz, yaşanılan olumsuzlukları yerinde görmeniz, tespit etmeniz ve yok etmeniz. Yöneticilik anlayışınıza göre, olumsuzluklarla yola devam etmenizde sakınca görmüyorsunuz!

Bakın sayın Başkan; genç ve idealist bir teknik heyet kurdunuz. Dürst, geleceğe umutla bakan ve başarılı olmak istiyen bir teknik heyete sahipsiniz. Bu doğrultu da mevcut kadro korundu ve transferler yapılıyor. Dediğiniz gibi düşük rakamlarla transferler yapılıyor. Dediğiniz gibi mücadele eden bir takım ortaya çıkacak gibi. Yani şu an için işler yolunda gidiyor denebilir. Demirspor daha iyi şartlara kavuşsun diye de elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu doğrultuda bu kadar emeğin boşa gitmemesi için geçmişte yaptığınız hatalardan uzak durmanızı bekliyoruz. Teknik heyetinizle, futbolcularınızla ve kurmaylarınızla dialog ortamını iyi sağlamanızı bekliyoruz. İkinci döneminiz gibi işi şansa bırakıp, olumsuzlukları sadece seyredersiniz işte o zaman, "off-offff" çekene; "Adana Demirspor'u ellerimle kapatacağım" diyene kapıları sonuna kadar açarsanız. Sonuç yine hüsran olur ve yine verdiğiniz sözü yerine getirememiş olursunuz. Zira, Demirspor'u elleriyle kapatmak isteyen, yeni sezonda da boş durmayacaktır. Bizden söylemesi...


Paylas |

Copyright © Spor01.com. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Spor01.com'da yeralan haberler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu haberlerden doğacak kazanç veya zararlardan tarafımız sorumlu tutulamaz
Ziyaretçi Sayısı :3855680 Sayfa Gösterimi :12779159 Günlük Ziyaretçi : 157094