* * * * Sizleri ayrıca kutluyorum * * * * Hakem tarafsız olursa.. * * * * Ah Ertan ah! * * * * Murat hatasız oynadı * * * * Demirsporseverler yalnız bırakmadı * * * * Akgül'den Kılıç'a başarı dileği * * * * Kılıç: Sözleşmeyi feshettik * * * * Kılıç neden gitti? * * * * Fahri Tatan alkışlandı * * * * Görkem göz doldurdu  
 
"Yükselişe geçeriz.."
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, başkan Hakkı Tomaç, "Giresunspor karşısında şansızlığımızı kırarsak yeniden yükselişe geçeriz" dedi..

5 hafta üst üste aldığı galibiyet serisi, sahasında Adanaspor'la bozulan Samsunspor, Bucaspor karşısında yine sahasında aldığı faklı mağlubiyet sonrası, eksikliklerin giderilmesi ve gol sıkıntısının çözülmesi için önlemler alıyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını çok önemsiyor.

Kırmızı kart cezalısı kaleci Ahmet'in katılmadığı idmanda, gol çalışmasına ağırlık verildi. Teknik direktör Kalpar, sağ ve sol köşelerden yapılan ortalarla gol pozisyonlarının üzerinde uzun süren bir çalışma uyguladı. Çift kale maç sırasında ataklarda Kalpar, futbolcularına uyarılarda bulunarak taktik verdi. Takımın golcüsü Turgut ise adalesindeki hafif sakatlık nedeniyle idmanı bırakarak düz koşu yaptı.

İdmanı izleyen Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, her maçın kendileri için önemli olduğunu, Giresunspor karşısına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

İki Karadeniz takımının arasında güzel bir maç olmasını temenni ettiklerini belirten Tomaç, Giresunspor karşısındaki, geçmiş müsabakalarda yaşanan şansızlıklara değerlendirerek, "İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Her şeyin bir ilki var. Şansızlığımızı bu sefer yeneriz ve yükselişe geçeriz" diye konuştu.

Takımın performansıyla ilgili görüşlerini açıklayan Tomaç, "İki haftadır sonuçlara baktığımızda iyi değil. Başarı skorla değerlendiriliyor. Ama Anadaspor maçında hak etmediğiz mağlubiyet aldık. Bucaspor maçında yüzde 70 top oynama oranı bizdeydi. Futbolun adaleti. Sezonun en iyi maçını oynadık. Mağlubiyetin sevindirici yanı olabilir mi, oluyor. Takım müsabakalarda iyi bir oyun sergileyince memnuniyet oluyor. Bu oyunla bugün olmasa yarın kazanırsın. Bu heyecan bitmemeli. Üç beş maçta alınan mağlubiyetlerle Samsunspor değerlendirilmez. Gelecek için yapılacak çok şey var. Şehir takımına sahip çıkmalıdır" şeklinde konuştu.

Daha sonra bir parti mensupları Samsunspor'a destek amacıyla baklava ikramı yaptı. Yöneticiler, futbolcular ve parti üyeleri hep beraber baklava yedi.

Paylas |

Copyright © Spor01.com. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Spor01.com'da yeralan haberler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu haberlerden doğacak kazanç veya zararlardan tarafımız sorumlu tutulamaz
Ziyaretçi Sayısı :3856846 Sayfa Gösterimi :12785582 Günlük Ziyaretçi : 170025